Translate

Friday, February 09, 2007

Για μιας γυναίκας τ'αδικο, μπάρκαρα σε γκαζάδικο....

....... από τον κόσμο χάθηκα και μ'έπνιξε η θάλασσα.

Αν ήμουν ερημίτης η κοσμική απουσία μου θα ήταν φυσική. Αν ήμουν κατσαρίδα, θα ήταν αφύσικη. Αλλά δεν είμαι. Αλήθεια!
Είμαι απλά μια new age «Μαίρη Παναγιωταρά», που ναι μεν μαγειρεύει μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά όλες τις υπόλοιπες στιγμές «πνίγεται». Καμμιά φορά και σε μια κουταλιά νερό. Εργάζεται (δόξα τω Θεώ) πολλέεεεες ώρες, και γενικά έχει τιγκάρει ο σκληρός της, το back up της, δισκέτες, ζιπάκια και usb σε σημείο που ξεχνά τα αυτονόητα, κάνει reset και εγκατάσταση ξανά μανά. Αλτσχάιμερ δεν παίζει. Τσεκαρισμένο.
Πέρσι «κατέβασα ρολά» λόγω δυσάρεστων καταστάσεων. Όμως Θεού θέλοντος γύρισα σελίδα, πληρώνοντας βέβαια αδρά για αυτό με καμμιά 30αριά κάτασπρες πλέον τρίχες της κεφαλής μου. Φέτος χάθηκα πάλι από τους φίλους μου λόγω ευτυχέστερων αιτιών. Ανακαινίζω και μετακομίζω, επιτέλους στο δικό μου σπίτι, υδραυλικού, πλακά, ηλεκτρολόγου και λοιπών μαστόρων θέλοντος. Βοήθεια μας!

Σε όλους τους νέους στην ζωή μου φίλους, που δεν με γνωρίζετε ίσως τόσο καλά ώστε να μη με παρεξηγήσετε για την....αλαλία μου, να ξέρετε ότι μπορεί το τηλέφωνο σας να μην χτυπά τόσο συχνά όσο θα ήθελα, οι ματιές μας να διασταυρώνονται λιγότερο πια, αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην σας σκέφτομαι και πεθυμώ.

Και για να σας δωροδοκίσω, γλυκιές, ζαχαρωτές καρδιές σας στέλνω, με την υπόσχεση, πως όταν με το καλό θα ανοίξει η πόρτα του δικού μου πια σπιτιού, θα το «κάψουμε» βρε!

υ.σ. ο τίτλος σχετικός με την εξαφάνιση, άσχετος με το πρόσωπο.

8 comments:

BeeHappy said...

Το 'χε γράψει και ο ρεμπέτης Γιώργος Μανίσαλης..."σε μια νύχτα μου 'χεις κάνει άσπρα τα μαλλιά, μαύρη την καρδιά".

Katerina ante portas said...

Kαλορρίζικο! Με το καλό!

dimitris-r said...

Άειντε άειντε, καλορίζικο.
Εύχομαι να 'χει χωράφια χέρσα κοντά. Και δάση, πλούσιας βλάστησης δάση κι ασύλληπτης βρώσιμης χλωρίδας πλούτος...

Magica de Spell said...

Με το καλό αστεράκι μου!
Και με το δεξί!
Ελπίζω να πιούμε τον καφέ μας στο καινούργιο σπίτι!!!

Σε φιλώ γλυκά και σου στέλνω κουράγιο!

peftasteri said...

η ευχή σας προίκα μου!
φίλω σας...

Aspa said...

Καλορίζικο, κι εύχομαι όλο γέλια και μυρωδιές γαργαλιστικές να γιομίζει ... κι άν κανονίσετε καφεδάκι .. μέχρι κι εγώ από τη Σαλονίκη έρχομαι!!

dimitris-r said...

Μια πρόσκληση να πλέξετε την ιστορία σας, είναι και σας περιμένει στα ...κάρβουνα. Εκεί κείτονται και οι λέξεις.
Καλημέρα!

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛